Zestawienie podręczników dla klasy 5 – technik mechanizacji rolnictwa i agrotroniki
Podbudowa programowa: szkoła podstawowa
Przedmiot |
Autor |
Tytuł |
Wydawnictwo |
Nr dopuszczenia |
Religia |
K. Mielnicki E. Kondrak |
Szczęśliwi którzy żyją miłością |
Jedność |
AZ-4-01/18 |
Język polski |
D. Dąbrowska ,E. Prylińska, C. Ratajczak,A. Regiewicz |
Język polski 4. Sztuka wyrazu. Podręcznik dla liceum i technikum. Zakres podstawowy i rozszerzony |
Gdańskie Wydawnictwo Oświatowe |
1022/7/2022 |
Język angielski - zakres rozszerzony |
D. Borkowska, R. Evans, A. Lane Ch. Speck, J. Szuwart, N. Thorner B. Viney |
Repetytorium maturzysty. Poziom podstawowy i rozszerzony |
Oxford |
1135/2022 |
Język niemiecki |
A. Kryczyńska-Pham
|
Effekt 5. Podręcznik do języka niemieckiego dla liceum i technikum. Szkoła ponadpodstawowa |
WSiP |
937/5/2022 |
Historia |
P. Szlachta A. Zawistowski |
Historia. Podręcznik. Liceum i technikum. Zakres podstawowy. Część 4 |
WSiP |
987/4/2022 |
Wiedza o społeczeństwie |
L. Czechowska A. Janicki
|
W centrum uwagi 2. Podręcznik do wiedzy o społeczeństwie dla liceum ogólnokształcącego i technikum. Zakres podstawowy |
Nowa Era |
1034/2/2020 |
Fizyka - zakres rozszerzony |
M. Braun, K. Byczuk A. Seweryn-Byczuk, E. Wójtowicz |
Zrozumieć fizykę 4. Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum. Zakres rozszerzony |
Nowa Era |
1002/4/2022 |
Matematyka |
M. Kurczab, E. Kurczab, E. Świda |
Zbiór zadań do liceów i techników. Klasa 3 i 4. Zakres podstawowy
|
Oficyna Edukacyjna Krzysztof Pazdro |
972/3/2021 972/4/2022 |
Mechatronika w rolnictwie |
A. Ekielski K. Wesołowski |
Systemy agrotroniczne |
PIGMiUR |
Zestawienie podręczników dla klasy 5 – technik żywienia i usług gastronomicznych
Podbudowa programowa: szkoła podstawowa
Przedmiot |
Autor |
Tytuł |
Wydawnictwo |
Nr dopuszczenia |
Religia |
K. Mielnicki E. Kondrak |
Szczęśliwi którzy żyją miłością |
Jedność |
AZ-4-01/18 |
Język polski |
D. Dąbrowska E. Prylińska C. Ratajczak A. Regiemiz |
Język polski 4. Sztuka wyrazu. Podręcznik dla liceum i technikum. Zakres podstawowy i rozszerzony |
Gdańskie Wydawnictwo Oświatowe |
1022/7/2022 |
Język angielski |
D. Borkowska, R. Evans, A. Lane Ch. Speck, J. Szuwart, N. Thorner, B. Viney |
Repetytorium maturzysty. Poziom podstawowy i rozszerzony |
Oxford |
1135/2022 |
Język niemiecki |
A. Kryczyńska-Pham
|
Effekt 5. Podręcznik do języka niemieckiego dla liceum i technikum. Szkoła ponadpodstawowa |
WSiP |
937/5/2022 |
Historia |
P. Szlachta A. Zawistowski |
Historia. Podręcznik. Liceum i technikum. Zakres podstawowy. Część 4 |
WSiP |
987/4/2022 |
Wiedza o społeczeństwie |
L. Czechowska A. Janicki |
W centrum uwagi 2. Podręcznik do wiedzy o społeczeństwie dla liceum ogólnokształcącego i technikum. Zakres podstawowy |
Nowa Era |
1034/2/2020 |
Biologia - zakres rozszerzony |
F. Dubert M. Jurgowiak W. Zamachowski |
Biologia na czasie 4. Zakres rozszerzony dla liceum ogólnokształcącego i technikum |
Nowa Era |
1010/4/2022 |
Chemia- zakres rozszerzony |
R. Szmigielski W. Danikiewicz |
Chemia. Podręcznik do liceów i techników. Zakres rozszerzony. Część 3 |
Oficyna Edukacyjna Krzysztof Pazdro |
968/3/2021 |
Matematyka |
M. Kurczab E. Kurczab E. Świda |
Zbiór zadań do liceów i techników. Klasa 3 i 4. Zakres podstawowy
|
Oficyna Edukacyjna Krzysztof Pazdro |
972/3/2021 972/4/2022 |
Organizacja produkcji gastronomicznej |
J. Ozdarska
|
Żywienie i usługi gastronomiczne. Część VII. Organizacja produkcji gastronomicznej |
Format AB |
2017 |
Zasady żywienia |
H. Kunachowicz I. Nadolna B. Prygoda |
Zasady żywienia. Planowanie i ocena |
WSiP |
2015 |
Rachunkowość i finanse w gastronomii |
Z. Mielarczyk B. Urbańska
|
Gospodarka i rachunkowość w gastronomii |
WSiP |
16/02 |