Godło Polski MRiR
A A A

Wersje kontrastowe

Klasa V - 24/25

Zestawienie podręczników  dla klasy 5 – technik mechanizacji rolnictwa i agrotroniki

Podbudowa programowa: szkoła podstawowa

Przedmiot

Autor

Tytuł

Wydawnictwo

Nr dopuszczenia

Religia

K. Mielnicki

E. Kondrak         

Szczęśliwi którzy żyją miłością

Jedność

AZ-4-01/18

Język polski

D. Dąbrowska ,E. Prylińska,

 C. Ratajczak,A. Regiewicz

Język polski 4. Sztuka wyrazu. Podręcznik dla liceum i technikum. Zakres podstawowy i rozszerzony

Gdańskie Wydawnictwo Oświatowe

1022/7/2022

Język angielski

- zakres rozszerzony

D. Borkowska, R. Evans, A. Lane

Ch. Speck, J. Szuwart, N. Thorner

 B. Viney

Repetytorium maturzysty. Poziom podstawowy i rozszerzony

Oxford

1135/2022

Język niemiecki

A. Kryczyńska-Pham

 

 

Effekt 5. Podręcznik do języka niemieckiego dla liceum i technikum. Szkoła ponadpodstawowa

WSiP

937/5/2022

Historia

P. Szlachta

 A. Zawistowski

Historia. Podręcznik. Liceum i technikum. Zakres podstawowy. Część 4

WSiP

987/4/2022

Wiedza o społeczeństwie

L. Czechowska

 A. Janicki

 

W centrum uwagi 2. Podręcznik do wiedzy o społeczeństwie dla liceum ogólnokształcącego i technikum. Zakres podstawowy

Nowa Era

1034/2/2020

Fizyka - zakres rozszerzony

M. Braun, K. Byczuk

A. Seweryn-Byczuk, E. Wójtowicz

Zrozumieć fizykę 4. Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum. Zakres rozszerzony

Nowa Era

1002/4/2022

Matematyka

M. Kurczab, E. Kurczab,

 E. Świda  

Zbiór zadań do liceów i techników. Klasa 3 i 4. Zakres podstawowy

 

Oficyna Edukacyjna Krzysztof  Pazdro

972/3/2021

972/4/2022

Mechatronika w rolnictwie

A. Ekielski

K. Wesołowski

Systemy agrotroniczne

PIGMiUR

 

 Zestawienie podręczników  dla klasy 5 – technik żywienia i usług gastronomicznych

Podbudowa programowa: szkoła podstawowa

Przedmiot

Autor

Tytuł

Wydawnictwo

Nr dopuszczenia

Religia

K. Mielnicki

E. Kondrak         

Szczęśliwi którzy żyją miłością

Jedność

AZ-4-01/18

Język polski

D. Dąbrowska

 E. Prylińska

 C. Ratajczak

 A. Regiemiz

Język polski 4. Sztuka wyrazu. Podręcznik dla liceum i technikum. Zakres podstawowy i rozszerzony

Gdańskie Wydawnictwo Oświatowe

1022/7/2022

Język angielski

D. Borkowska, R. Evans, A. Lane

 Ch. Speck, J. Szuwart, N. Thorner,

 B. Viney

Repetytorium maturzysty. Poziom podstawowy i rozszerzony

Oxford

1135/2022

Język niemiecki

A. Kryczyńska-Pham

 

Effekt 5. Podręcznik do języka niemieckiego dla liceum i technikum. Szkoła ponadpodstawowa

WSiP

937/5/2022

Historia

P. Szlachta

 A. Zawistowski

Historia. Podręcznik. Liceum i technikum. Zakres podstawowy. Część 4

WSiP

987/4/2022

Wiedza o społeczeństwie

L. Czechowska

 A. Janicki

W centrum uwagi 2. Podręcznik do wiedzy o społeczeństwie dla liceum ogólnokształcącego i technikum. Zakres podstawowy

Nowa Era

1034/2/2020

Biologia - zakres rozszerzony

F. Dubert

 M. Jurgowiak

W. Zamachowski

Biologia na czasie 4. Zakres rozszerzony dla liceum ogólnokształcącego i technikum

Nowa Era

1010/4/2022

 Chemia- zakres rozszerzony

R. Szmigielski

 W. Danikiewicz

Chemia. Podręcznik do liceów i techników. Zakres rozszerzony. Część 3

Oficyna Edukacyjna Krzysztof  Pazdro

968/3/2021

Matematyka

M. Kurczab

E. Kurczab

 E. Świda  

Zbiór zadań do liceów i techników. Klasa 3 i 4. Zakres podstawowy

 

Oficyna Edukacyjna Krzysztof  Pazdro

972/3/2021

972/4/2022

Organizacja produkcji gastronomicznej

J. Ozdarska

 

Żywienie i usługi gastronomiczne. Część VII. Organizacja produkcji gastronomicznej

Format AB

2017

Zasady żywienia

H. Kunachowicz

I. Nadolna

B. Prygoda

Zasady żywienia. Planowanie i ocena

WSiP

2015

Rachunkowość i finanse w gastronomii

Z. Mielarczyk

B. Urbańska

 

Gospodarka i rachunkowość w gastronomii

WSiP

16/02

 

   Nasza strona używa plików cookies. Pliki cookies wykorzystujemy w celu umożliwienia prawidłowego działania naszej strony internetowej oraz w celu prowadzenia anonimowych statystyk i innych działań analitycznych przedstawiających sposób korzystania ze strony internetowej przez użytkowników. Dalsze korzystanie ze strony internetowej oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji - Polityka prywatności.