Godło Polski MRiR
A A A

Wersje kontrastowe

Aktualności

Sprawozdanie z konkursu na „Najciekawsze menu”

« Aktualności 30 czerwca 2017

W dni 24 marca 2017r. został rozstrzygnięty konkurs, którego celem było utrwalenie i rozwijanie umiejętności i wiedzy w dziedzinie organizacji usług gastronomicznych, poprzez przygotowanie karty menu wybranego zakładu gastronomicznego. Do konkursu przystąpiły klas III i IV Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych.

Ocenie podlegały:

 

  • Prawidłowy układ grup dań
  • Waga dań i cena
  • Szafa graficzna
  • Dane adresowe restauracji
  • Przejrzystość karty menu

 

W szkolnej rywalizacji zwyciężyli:

 

  • Patrycja Gmiterek 3kl. TŻ i UG
  • Justyna Krawiec 4kl. TŻ i UG
  • Natalia Bożek 4kl. TŻ i UG

 

Uczniowie otrzymali nagrody rzeczowe.

Małgorzata Kolbusz

   Nasza strona używa plików cookies. Pliki cookies wykorzystujemy w celu umożliwienia prawidłowego działania naszej strony internetowej oraz w celu prowadzenia anonimowych statystyk i innych działań analitycznych przedstawiających sposób korzystania ze strony internetowej przez użytkowników. Dalsze korzystanie ze strony internetowej oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji - Polityka prywatności.