Godło Polski MRiR
A A A

Wersje kontrastowe

Aktualności

Zestawienia podręczników dla klas drugich w roku szkolnym 2018/19

« Aktualności 27 sierpnia 2017

Zestawienie podręczników  dla oddziału  II TŻ

Przedmiot

Autor

Tytuł

Wydawnictwo

Nr dopuszczenia podręcznika

Religia

Red: ks. Jan Szpeta

 

"Moje miejsce w świecie"

Św. Wojciech

AZ-42-01/10-PO-1/12

J. polski

1. .D.Chemperek

A. Kalbarczyk

 

2..D. Chemperek

A. Kalbarczyk

D. Trześniawski

 

1.".Nowe zrozumieć tekst-zrozumieć człowieka. Kl. 1.cz.2"

 

2."Nowe zrozumieć tekst- zrozumieć człowieka. Romantyzm- pozytywizm. Klasa 2, cz. 1"

WSiP

 

 

WSiP

1.703/2/2015 z1

 

 

2.703/3/2014/2015

J. angielski

Tim Falla

Paul A Davies

Joanna Sobierska

"Oxford Solutions-Pre-Intermediate"

Oxford

733/2/2015

J. niemiecki

A. Kryczyńska-Pham

 

A. Kryczyńska-Pham

Fokus 2. Język niemiecki. Podręcznik do szkół ponadgimnazjalnych

 

Fokus 2. Język niemiecki. Zeszyt  ćwiczeń do szkół ponadgimnazjalnych

WSiP

 

 

WSiP

695/2/2015

Matematyka- zakres rozszerzony

M. Kurczab

E. Kurczab

E. Świda

 

Matematyka. Zbiór zadań do liceów i techników. Kl. 1 – zakres podstawowy i rozszerzony

OE Pazdro

563/1/2012

Geografia - zakres rozszerzony

R. Malarz

M. Więckowski

 

"Oblicza geogrfii. Podręcznik do geografii dla liceum ogólnokształcącego i technikum. Zakres rozszerzony"

Nowa Era

501/1/2012/2015

Historia

Rafał Dolecki

Krzysztof Gutowski

Jędrzej Smoleński

"Po prostu historia"

WSiP

531/2012

Podstawy żywienia i higieny

A. Kunachowicz

I. Nadolna

B. Przygoda

B. Sińska

 

"Zasady żywienia .Planowanie i ocena"

WSiP

2013

Wyposażenie zakładów gastronomicznych

M. Zienkiewicz

"Sporządzanie i ekspedycje potraw i napojów. Cz. 3"

WSiP

2013

Język obcy zawodowy- j. niemiecki

A.Dul

 

A.Dul

"Język niemiecki zawodowy w gastronomii"

WSiP

-

Technologia gastronomiczna  z towaroznawstwem

A.Kmiołek

"Sporządzanie potraw i napojów. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności.Cz. 1"

"Technologia gastronomiczna. Cz. 2"

WSiP

2013

Obsługa konsumenta

R. Szajna

D. Ławniczak

 

"Usługi gastronomiczne"

WSiP

2015

Rachunkowość i finanse w gastronomii

Z. Mielczarczyk

B. Urbańska

"Gospodarka i rachunkowość w gastronomii"

WSiP

16/02

 

 Zestawienie podręczników  dla oddziału 2 TMRiA

Przedmiot

Autor

Tytuł

Wydawnictwo

Nr dopuszczenia podręcznika

Religia

Red: ks. Jan Szpeta

 

"Moje miejsce w świecie"

Św. Wojciech

AZ-42-01/10-PO-1/12

J. polski

1. D.Chemperek

A. Kalbarczyk

 

2..D. Chemperek

A. Kalbarczyk

D. Trześniawski

1.  "Nowe zrozumieć tekst-zrozumieć człowieka. Kl. 1.cz.2"

 

2 ".Nowe zrozumieć tekst- zrozumieć człowieka. Romantyzm- pozytywizm. Klasa 2, cz. 1"

WSiP

 

 

WSiP

1.703/2/2015 z1

 

 

2.703/3/2014/2015

J. angielski

Tim Falla

Paul A Davies

Joanna Sobierska

"Oxford Solutions-Pre-Intermediate"

Oxford

733/2/2015

J. niemiecki

A. Kryczyńska-Pham

 

A. Kryczyńska-Pham

"Fokus 2. Język niemiecki. Podręcznik do szkół ponadgimnazjalnych"

 

"Fokus 2. Język niemiecki. Zeszyt  ćwiczeń do szkół ponadgimnazjalnych"

WSiP

 

 

WSiP

695/2/2015

Matematyka - zakres rozszerzony

M. Kurczab

E. Kurczab

E. Świda

"Matematyka. Zbiór zadań do liceów i techników. Kl. 1 – zakres podstawowy i rozszerzony"

OE Pazdro

 563/1/2012

Fizyka - zakres rozszerzony

M. Braun

A. Seweyn-Byczek

E. Wójtowicz

"Zrozumieć fizykę"

Nowa Era

632/1/2013/2015

Historia

Rafał Dolecki

Krzysztof Gutowski

Jędrzej Smoleński

"Po prostu historia"

WSiP

531/2012

Przepisy ruchu drogowego

 

H. Próchniewicz

"Kierowca doskonały”B”

Grupa Image

-

Pojazdy rolnicze

A.Skrobacki

"Pojazdy rolnicze"

WSiP

-

Naprawa  pojazdów  rolniczych

Praca zbiorowa pod redakcją Cezarego Bocheńskiego

"Naprawa maszyn i urządzeń rolniczych. Podstawy."

 

WSiP

18/95

Maszyny i urządzenia techniczne w rolnictwie

J. Kuczewski

Z. Majewski

"Eksploatacja maszyn rolniczych"

WSiP

99/99

 

 

   Nasza strona używa plików cookies. Pliki cookies wykorzystujemy w celu umożliwienia prawidłowego działania naszej strony internetowej oraz w celu prowadzenia anonimowych statystyk i innych działań analitycznych przedstawiających sposób korzystania ze strony internetowej przez użytkowników. Dalsze korzystanie ze strony internetowej oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji - Polityka prywatności.